HURRÁ! Megújult a weboldalunk!

Az artistamp weboldala 5 évvel ezelőtt készült el, ennyi idő alatt nagyon sok minden történt a márka életében. Sok minden változott, úgy éreztük, hogy mára a termékeink és az arculatunk egyre jobban eltávolodik egymástól, így tavasz elején nagy levegőt vettünk és fejest ugrottunk a weboldal megújítás frissítő tavába. Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztunk a háttérben,  egyszerűsítettünk, átgondoltunk, átrendeztünk… Új logót és a weboldalnak új megjelenést terveztünk, rendszereztük az elmúlt évek együttműködéseit, referenciáinkat.

LOGÓ ÉS PROFILKÉP

A nyitóoldal képein ezután mindig fontos üzenetekkel és az aktualitásainkkal találkozhattok majd. Rajzoltam egy artistamp lelőhelytérképet, amin azok a budapesti üzletek szerepelnek, akikkel már évek óta nagyszerű kapcsolatot ápolunk, jól tudunk együttműködni.

A weboldal megújításával egy időben a webshopba is kerültek fel újdonságok: limitált példányszámú pecsétek Orosz Judit illusztrátor csodás grafikáival és pecséttartók, amik a pecsétek és a tintapárnák rendezett asztali tárolását hivatottak szolgálni. Ezekről részletesebben is írok majd a következő posztokban.

Hamarosan új, saját tervezésű ex libris grafikákkal is jelentkezünk!

Reméljük, hogy Nektek is tetszik a végeredmény és ezután is szívesen nézelődtök, vásároltuk nálunk!