Fizetés

A rendelésed közvetlen banki átutalással vagy banki befizetéssel tudod kifizetni. Kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 3 munkanapon belül.

Bankszámlaszám: Káposztás Judit ev. KH Bank 10401110-85545349-51571004

A rendelésszámot az átutalás megjegyzés rovatában tüntesd fel. A kiszállítás csak az után lehetséges, miután a teljes vételár megérkezett.

Szállítás

Csomagod házhoz szállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi. A kézbesítés a GLS Hungary Kft.  szabályai alapján történik.

A szállítási díj Magyarországon egységesen 1800,- Ft, Európa többi országába 4900,- Ft. Az utalás beérkezését követően 3-8 munkanap a kiszállítás.
Miután átadtuk a futárnak a rendelésed, külön emailben értesítünk.

Csomagod csomagautomatába kézbesítését a Foxpost Zrt. végzi. A kézbesítés a Foxpost Zrt. szabályai alapján történik. A szállítási díj Magyarországon egységesen 1250,- Ft. Az utalás beérkezését követően 3-8 munkanap után tesszük be a csomagodat az automatába, erről a Foxposttól értesítést kapsz, az általad megjelölt automatába a Foxpost 2 munkanapon belül szállítja ki a csomagot.

Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek a Lúd Laborban átvehetők. A szombattól péntekig leadott rendeléseket a következő hét péntekjétől lehet átvenni személyesen Budapesten, a Klauzál utca 31-ben, nyitvatartási időben.

Szállítási elállás: a webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a vevőt tájékoztatni.